06-49440652 juul@praktijkjuul.nl

Elske Kuipers
Al een langere tijd kom ik met regelmaat bij Juul
i.v.m. spanningsklachten. Tijdens de afspraken met haar leer ik te voelen wat ik voel in plaats van het steeds weg te willen drukken. Ze biedt de veiligheid
die daarvoor nodig is. In mijn dagelijks leven heb ik veel profijt van wat ik ervaar en leer tijdens een afspraak. Juul is rustig, betrokken en warm. Ik voel
me oprecht gezien, gehoord en begrepen.

Yvonne IJben
Door een burn-out kwam ik niet meer bij mijn diepe gevoelens. Ik wist wel wat er zat maar kwam er niet
bij. Juul heeft mij net dat zetje gegeven dat ik nodig had en heeft de balans weer teruggebracht.

Margriet van Duijvenboden
Tijdens de sessies heb ik veel geleerd over mijn lichaam. Juul stimuleert me door opmerkzaam te zijn over veranderingen of gevoelens in mijn lichaam en misschien nog wel het allerbelangrijkste: dat je gevoelens er gewoon mogen zijn en dat je ze mag verwelkomen zonder oordeel. Dat is iets wat ik vanuit huis niet geleerd hebt. Het leren aanvoelen van je grenzen geeft zo veel meer rust en daardoor word je ook een stuk liever voor jezelf. Massagetherapie in combinatie met therapie/therapeut vind ik echt een topper! Het is een verlenging en een meer praktische benadering van wat je in therapie leert. Ik ben erg dankbaar dat Juul op mijn pad is gekomen.

 

Rinske Hofman
Wat ben ik blij dat ik Juul heb gevonden toen ik op zoek was bij mij in de buurt naar een massagedeskundig persoon die ook intuïtief intelligent werkt.
Een veilige plek biedt Juul, waarin je vanuit rust samen op zoek gaat waar het startpunt ligt en samen plekken die fysiek en emotioneel vast zitten, weer in beweging kunt brengen en het gaat stromen. Ben met meer energie en diepere inzichten weer verder gegaan op mijn weg. Het heeft mij met mijn intense vraag op dat moment goed geholpen. Ben je ook op zoek? Ik kan je Juul van harte aanraden.

 

Iris Amercia
Persoonlijk, warm, attent. Doortastend en lief. Wat voelde ik mij veilig en serieus onder handen genomen. Vakbekwaam en prettig. Ook de praktijkruimte is fijn.

Jurien Talen
Juul zorgt voor een stukje rust en helpt me bij het loslaten van de waan van
de dag. Ze neemt de tijd, is geïnteresseerd en voelt goed aan wat er op dat moment nodig is. Ik leer me beter te ontspannen. Haar praktijkruimte is daarbij erg fijn! Zeer aan te bevelen.

Sibrecht Diender
Juul neemt echt de tijd voor je. Ze luistert goed en straalt rust uit. Zo zorgt ze ervoor dat je echt even tijd voor jezelf kan nemen en je hoofd en lichaam weer in balans kan krijgen.

Tania Rincon
In de sessie met Juul lukt het mij om mijn tempo te verlagen, ik kan verbinding maken met mezelf. Haar massages ontspannen mij enorm. Sterk aanbevolen.

Lisanne Panhuis
Juul is een kei in aanvoelen wat jij op het moment dat je bij haar bent nodig hebt. Je keert even helemaal terug bij jezelf, je voelt je lichaam en geest weer samenkomen en wat die op dat moment nodig hebben.

Harry
Juul heeft een gouden hart en dito handen, die daar heen gingen waar mijn lijf oprechte aandacht wilde ervaren om écht te kunnen ontspannen. Ze heeft mij vanuit haar professionaliteit geholpen. Het heeft mij gesterkt in een diep innerlijk weten en daardoor enorme rust gegeven dat nog altijd doorwerkt.

Meer reviews vindbaar op Google reviews.